Átfogó szakmai segítséget nyújtok, legyen szó:

  • megjelenésről, külsőről, énképről, vagy testképről,
  • Lelki vagy pszichés problémáról,
  • (Szervi) működési zavarról, ami gátolja a mindennapi életet, és jó közérzetet, ami frusztrációt okoz, vagy egyéb egyéni/párkapcsolati problémákhoz vezet,
  • Párkapcsolati konfliktusról, elhidegülésről, csökkent nemi életről,

együtt, közös munkával megoldhatjuk

Rólam

Szeretettel üdvözöllek, Lacsny Éva vagyok, szexuálterapeuta és életvezetési tanácsadó. Munkám során segítem az egyéni fejlődést, az önismeretet, a múlt terheit a jelen motivációjává fordítani, a meglévő párkapcsolati sebeket, vagy szexuális zavarokat gyógyszermentesen helyreállítani. A konzultáció vagy a terápia minden esetben egyénre szabott, a cél eredményes elérését szem előtt tartva. Az összegyűlt tapasztalatokból és tanulmánya- imból merítek, amik összefoglalják az integratív, a kognitív és az analitikus megközelítést, az embert átfogóan értelmezve.

Mindig is egy empatikus és segítőkész attitűd jellemzett, egy mélyebb figyelem, és megértés embertársaim felé. Ebből szeretnék tovább adni Neked.
Legyen szó akár önismereti tréningről, személyiség fejlesztésről, vagy terápiáról, várlak szeretettel.

Az önismeretről, a párkapcsolati léttel kapcsolatos témákról, az intimitásról és a szexualitásról folyamatosan jelennek meg cikkeim.

Amiben segíthetek

Azt tapasztaltam szexuálterapeutaként, hogy a legtöbb szexuális eredetű probléma az élet más területein kezdődik – ám ott is kivetül – így a mód- szereimet tekintve gyakorlat orientáltan, az egyénre koncentrálva, minden életterületet vizsgálva, keressük meg azokat a pontokat, amelyek negatí- van hatnak az önértékelésre, a hétköznapi életre, vagy a párkapcsolatra. Mik azok az emberi tényezők, hordozott minták, párkapcsolati dinamikák, amik gátolják a kötődés, az intimitás, a szexualitás megfelelő minőségét, és megélésének lehetőségeit a párkapcsolatban.

Területeim:

– életmód tanácsadás (életvezetés, táplálkozás, edzés, tudatos élet kialakítása)
– egyéni tanácsadás, fejlesztés, önismeret, megváltozott nemi szerepek (nőiesség/férfiasság kérdéskörei) – párkapcsolati tanácsadás
– szexuálterápia
– szexuális függőségek, aberrációk konzultáció és/vagy terápia

Mindenkinek fontos, hogy meghallgassák! Néha már ez is megindítja a gyógyulási folyamatot. És van, hogy ennél többre van szükség, terápiára, változtatásra.

Fontos, hogy ne szégyenként gondoljunk a problémánkra, hanem útmutatóként, ami lehetőséget szolgáltat a változásra, a fejlődésre.

Ne várj tovább!

Tudd meg, hogy mit tehetsz az életminőséged, a párkapcsolati- és szexuális életed javításáért!